Loading...


Një çift i sapomartuar amerikan vdiq tragjikisht në Teksas 5 minuta pasi kishin lënë dasmën e tyre.

Harley Morgan, 19-vjeç and Rhiannon Boudreaux 20-vjeç po udhëtonin me makinën e tyre kur një kamion që transportonte një traktor i goditi fort në autostradë.

Sipas dëshmitarëve, automjeti ku ndodhedhin dy të rinjtë u rrotullua disa herë.

Policia shton se drejtuesi i kamionit nuk ka qenë në gabim gjatë drejtimit të mjetit. Megjithatë, ai i është nënshtruar testeve të alkoolit dhe drogës.

Loading...