Loading...

Bjorg Lambreht, 22-vjeçari i talentuar belg i skuadrës Lotto-Soudal nuk ia ka dalë mbanë. Viktimë e një rrëzimi gjatë kilometrave të parë të etapës së tretë të Xhiros së Polonisë, ai u ushtrua me urgjencë në spital në situatë tejet kritike. Lajmin për vdekjen e Lambreht e dha skuadra e tij nëpërmjet “Tëitterit”: “Tragjidia më e rëndë e mundshme, u prehsh në paqe Bjorg”.

Gjendja e rrugëvë të etapës së tretë ishte vërtet e keqe, ndërsa pas 40 kilometrave të parë nisi dhe një shi i dendur. Ai është rrëzuar në një gropë teksa po kalonte një urë të vogël dhe e ngushtë. U gjet nga skuadra e tij, por ishte tepër vonë.

Loading...