Falenderoj Zotin…

Lori Hoxha është një nga vajzat më të ndjekura në Instagram. Ajo gjtihmonë ndan foto frymëzuese për fansat, por thuajse asnjhëherë nuk ndan detaje nga jeta e saj private.

Ndryshe nga herët e tjera 25-vjeçarja ka zbuluar një nga problemet shëndetësore që ajo ka hasur një vit më parë në këtë periudhë.

“Këtë periudhë, vitin e kaluar kam postuar shumë pak pasi kam kaluar periudhën më të vështirë nga ankthi dhe paniku. Falenderoj zotin për ndryshimin dhe zhvillimin tim”,- ka shkruar Hoxha në llogarinë e saj, ku shihen disa foto rresht në vende të ndryshme ku ajo ka qenë.