Një vajzë ka treguar sesi djali që takoi një natë në një ‘club’ i kërkoi t’i kthente paratë me të cilat e kishte qerasur.

Historinë e ka treguar një studente e mjekësisë me emrin Chlo Matthews në llogarinë e saj në Twitter.

Ajo postoi një ‘screenshot’ nga biseda e shkurtër që kishte bërë me Danny-n.

Danny i kishte shkruar për ta pyetur se kush ishte dhe Chlo i konfirmoi që ishte vajza me fustanin xhins nga mbrëmja e shkuar.

Por në atë moment ai i tha diçka që nuk pritej.

Mesazhi vazhdonte më tej:

E këndshme. Mund të mi kthesh paratë për ato pijet që pagova mbrëmjen e shkuar meqë nuk shkuam në shtëpi bashkë dhe nuk ia vlejti..lol x”
Kaq u desh dhe postimi i vajzës mori me mijëra komente nga njerëz që e këshillonin si t’ia “kthente” nderin djalit të pasjellshëm.joq.al