Loading...

Publikohen fotot dhe emrat e dy të arrestuarve në lidhje me vrasjen e vëllezërve Bilali, e ndodhur në 30 mars.

Arsen Stojku dhe Myslim Rama janë dy nga katër personat e dyshuar. Këta të dy janë arrestuar gjatë natës si të përfshirë në vrasjen e Brahim dhe Astrit Bilalit në Shkodër.

Sakaq, Ibrahim Lici, 26 vjeç, është i dyshuari kryesor për ngjarjen.

Ai është një personazh i njohur për policinë.

Arsen Stojku dhe Myslim Rama nuk janë persona të dënuar më parë.

Arrestimi i tyre është bërë një ditë më parë, në një operacion të zhvilluar nga forcat RENEA.

Loading...