Loading...

Kjo është një foto e rrallë e Teqjes së Shëmberedhenjit, sot Teqja e Skënderbegasit në Gramsh.
Foto është realizuar një shekull më parë.
Teqja e Shëmberdhenjit ka qenë më e njohura dhe më e famshme në zonën e Gramshit dhe trevat përreth.
Gjatë viteve të demokracisë ajo i rindërtua. Megjithatë jo me kapacitet të plotë.
Para pak kohësh Kjo teqe në bashkëpunim me Kryegjyshatën Botërore vendosën të kërkonin fonde publike për rindërtimin e Teqes.
Teqja e Shëmberdhenjit është trashëgimi e kulturës dhe fetare dhe historike e popullit tonë.

Loading...