Loading...

E kishte marrë të dashurën në shtëpinë e tij, bashkë me gruan dhe dy fëmijtë por, kur bashkëshortja i tregoi provat e tradhëtisë së asaj gruaje me burra të tjerë, ka realizuar një hakmarrje të vërtetë me drita të kuqe.
Pasi kishte hacker-uar profilin në Facebook të të dashurës, Kevin Houlett ka filluar të dërgojë fotografitë e gruas nudo tek miqtë, të afërmit dhe kolegët e saj. Një gjest tmerrësisht i fortë, që e ka cuar menjëherë ish ciftin tek avoketërit.
Marrëdhënia, ashtu si ndodh jo rrallë, kishte lindur pikërisht në Facebook: të dy ishin njohur në fakt në rrjetet socialë dhe më pas kishin vendosur të takoheshin nga afër. Pasi kishin shkuar të banoni së bashku, burri duhet të ketë menduar se ndoshta ishte më praktike që të bashkonte dy gjysmat e tij të ëmbla nën të njëjtën cati, pra në shtëpinë bashkëshortore në Darlington të Anglisë. Por idili përfundoi me veprimin e Houlett që, i informuar nga e shoqja Linda për atë që po ndodhte prapa shpinës së tij, ka menduar se duhej të bënte drejtësi i vetëm duke shfrytëzuar pamjet kompromentuese që ai vetë i kishte bërë të dashurës me miratimin e saj. Më pas ua ka dërguar kontakteve që kishte gjetur në celularine të dashurës. Kjo e fundit, përvec padië, vendosi të bëjë gati valixhet dhe të kthehet në shtëpinë e saj në Nottingham.
Ndonëse burri ka deklaruar më vonë se ndihet thellësisht i turpëruar për sjelljen e tij, ndaj tij rëndon akuza e shkeljes së Computer Misuse Act: vendimi i gjykatës pritet në 18 shkurt.

Loading...